By continuing to use this site, you agree to our use of cookies. Find out more
Forum sponsored by:
Forum sponsored by Allendale Oct 22nd

Model Engine Maker

All Topics | Latest Posts

Search for:  in Thread Title in  
Colin Heseltine18/11/2016 20:41:04
327 forum posts
77 photos

Is anyone else having problems accessing the Model Engine Maker website.

Everytime I try to connect I get the following message:

ERROR - Too many processes

with the rest of the screen being blank. Happens on IOS devices and Windows 7.

Colin

Steven Vine18/11/2016 20:44:23
340 forum posts
30 photos

Yes. It's not you.

They were discussing issues they were having with their server a couple of days ago. I'm under the impression that, due to ongoing problems, they are looking at alternatives.

Steve

Edited By Steven Vine on 18/11/2016 20:45:27

JasonB18/11/2016 20:48:39
avatar
Moderator
16288 forum posts
1723 photos
1 articles

Yep server problems again, bit on Madmodder here

Colin Heseltine18/11/2016 20:57:45
327 forum posts
77 photos

Steve, Jason,

Thanks for quick response. I guessed it must be server related. Hope it get sorted soon.

Colin

Hacksaw18/11/2016 20:58:10
406 forum posts
163 photos

I didn't know it existed .. but it works for me ,, 22 guests 7 members are on it.. me too for a while ! looks good

Roger Provins 218/11/2016 21:43:39
342 forum posts

No problems here.

Thor19/11/2016 06:18:43
1120 forum posts
31 photos

I just tried to access the MEM site, with no success so it seems they still have problems.

Thor


Roger Provins 219/11/2016 08:06:55
342 forum posts

Working now - November 19, 2016, 08:05:51 AM

Andrew Johnston19/11/2016 08:47:17
avatar
4855 forum posts
544 photos

Not for me it isn't - Andrew

Mike Bondarczuk19/11/2016 09:00:48
91 forum posts
6 photos

Have been trying to log on to Model Engine Maker for the last two days and just get a 404 error message so still not functional, and that is via Safari.

Mike

Roger Provins 219/11/2016 09:10:14
342 forum posts

How come it works for some of us and not others? Still okay here November 19, 2016, 09:07:30 AM.

Using Firefox/Linux on Virgin cable broadband.

Roger

Ady119/11/2016 09:22:30
avatar
3463 forum posts
513 photos

Firefox here. Accessed no problem

Edited By Ady1 on 19/11/2016 09:22:56

Ian S C19/11/2016 11:42:08
avatar
7447 forum posts
230 photos

Chrome here, no go. Hope it get's sorted soon.

Ian S C

Thor19/11/2016 14:23:27
1120 forum posts
31 photos

MEM is still down for me, I also just used: downforeveryoneorjustme, to check if it was just me, but they reported it down as well.

Thor

Rik Shaw19/11/2016 14:36:30
avatar
1313 forum posts
352 photos

No problem here - Windows 10 - Chrome.

Rik

Neil Wyatt19/11/2016 15:19:28
avatar
Moderator
16585 forum posts
687 photos
75 articles

The 'too many processes error' sounds like it will let 'x' users access the site, but if you are 'x+1', tough...

Neil

mechman4819/11/2016 23:30:43
avatar
2461 forum posts
371 photos

Accessed ok for me using Win 10 'edge' browser... mind you in a similar vain is any one having probs with Virgin Media web site... seem to get on to home page then everything stops, unable to log into mail, get 'server unavailable'... 'browser not supported' messages, quite a few having probs with VM access through their website going by comments on VM help forum ( accessed through 'edge' browser ), begs the question has there been global attacks on Op Systems & they are not saying... hmmm?

George.

Roger Provins 220/11/2016 04:15:06
342 forum posts

No problems with VM web site access or any other web usage issues.

Ubuntu/Firefox/Virgin cable

Roger

Edited By Roger Provins 2 on 20/11/2016 04:15:45

Andrew Johnston24/11/2016 13:00:07
avatar
4855 forum posts
544 photos

The MEM site seems totally fudged now? I've had no access, on two different computers, for over two days. I just get the "too many processes" error.

Andrew

JasonB24/11/2016 13:05:14
avatar
Moderator
16288 forum posts
1723 photos
1 articles

Had an e-mail from Jo this morning and there are still server issues, does not know when it will resolve itself.

I was able to post on Sunday but get the Error message from Monday

All Topics | Latest Posts

Please login to post a reply.

Magazine Locator

Want the latest issue of Model Engineer or Model Engineers' Workshop? Use our magazine locator links to find your nearest stockist!

Find Model Engineer & Model Engineers' Workshop

Latest Forum Posts
Support Our Partners
Meridenne Boat 2019
Eccentric July 5 2018
Ausee.com.au
TRANSWAVE Converters
ChesterUK
Eccentric Engineering
Warco
cowbells
emcomachinetools
Allendale Electronics
Subscription Offer

Latest "For Sale" Ads
Latest "Wanted" Ads
Get In Touch!

Do you want to contact the Model Engineer and Model Engineers' Workshop team?

You can contact us by phone, mail or email about the magazines including becoming a contributor, submitting reader's letters or making queries about articles. You can also get in touch about this website, advertising or other general issues.

Click THIS LINK for full contact details.

For subscription issues please see THIS LINK.

Digital Back Issues

Social Media online

'Like' us on Facebook
Follow us on Facebook

Follow us on Twitter
 Twitter Logo

Pin us on Pinterest